3 retters menu til total arrangement

Forretter
• Skiver af røget tun, serveret på salat med balsamico og persilleolie
• Røget laks med citruscreme
• Gedeost fra Tebstrup mejeri, serveret på crostini med krunchy salat vendt i rød pesto
• Kartoffel/porre suppe med hvidløgscrutoner og parmesan

Hovedretter
• Oksefilet med chilibagte rødbeder, marinerede grillede grøntsager, æble-karrychutney, skysauce og dagens kartoffel.
• Grillet tunsteak, marineret med korianderfrø, chili og hvidløg, serveret med timiansauterede rodfrugter med soltørrede tomater, rødløgskompot og dagens kartoffel.
• Braisseret kalkunbryst, serveret med timiansauterede rodfrugter og dagens kartoffel.
• Lammekølle fra sunde islandske lam, serveret med rosmarinstegte kartofler og dagens grønt.
• Helstegt dyreryg med abricos-rosmarin sauce, cognacflamberede svampe, tyttebær og kartofler

Desserter
• Et udvalg af danske og udenlandske økologiske oste, serveret med oliven, soltørrede tomater og lidt sødt.
• Bagt chokoladedrøm med grillet glasseret mango og hjemmelavet vanilje is-parfait
• 3 slags hjemmelavede is med årstidens frugt

Ønskes der både ost og anden dessert, er der et tillæg på kr. 69,- pr. kuvert.
Ved valg af dyreryg, er der et tillæg på kr. 69,- pr. kuvert.