3 Retters menukort
Forretter
• Røget tun med balsamico og pesto
• Røget laks med salat og citrus creme
• Letsaltet laks med citron marineret fennikel, dildolie & friteret grønkål
• Spansk lufttørret serrano skinke med rød pesto, balsamicosirup & hertil rødbetscrudité
• Tapastallerken med lufttørret skinke, manchego ost, oliven, pesto og salat
Hovedretter
• Oksefilet med confiteret pastinak, grøntsagstimbal, rødvinssauce & urtestegte kartofler
• Balsamico braisserede svinekæber, trøffelglace, friteret grønkål, græskar chunk & kartoffel
• Urtefarseret unghanebryst med timiansauce, bønner & potpourri af rodfrugter
• Lammekølle fra sunde islandske lam, med svamperisotto og sauce tilsmagt med ristede hvidløg
Desserter
• Et udvalg af danske og udenlandske økologiske oste, serveret med oliven, soltørrede tomater og lidt sødt
• Bagt chokoladedrøm med syltet ananas og vaniljeis
• Vanilje Panna Cotta med bærkompot og crumble
• Chokolademousse med flødeskum og friske bær
• Klassisk tiramisu med syltede blommer